2012. január 5. 15:56, csütörtök

LEGO BATMAN 2: DC SUPER HEROES

Minden idők legnagyobb példányszámban eladott LEGO® videojátéka egy várva várt folytatással tér vissza, melyben olyan szuperhősök szerepelnek, mint Superman, Wonder Woman és Zöld Lámpás
A WARNER BROS. INTERACTIVE ENTERTAINMENT, A TT GAMES ÉS A LEGO CSOPORT BEJELENTI A LEGO® BATMAN™ 2: DC SUPER HEROES JÁTÉKOT

Minden idők legnagyobb példányszámban eladott LEGO® videojátéka egy várva várt folytatással tér vissza, melyben olyan szuperhősök szerepelnek, mint Superman, Wonder Woman és Zöld Lámpás

[Budapest] – Január 5, 2012 – Batman visszatér Gotham City megmentésére és a történet innen épül tovább! A Warner Bros. Interactive Entertainment, a TT Games és a LEGO Csoport ismét összefogtak és mai nappal bejelentik, hogy a LEGO® Batman™ 2: DC Super Heroes 2012 nyarán Xbox 360®-ra, a Microsoft videojáték- és szórakoztató rendszerére, PlayStation®3 számítógépes szórakoztató rendszerre, Wii™ rendszerre, Windows PC-re, valamint Nintendo DS™ és Nintendo 3DS™ kézikonzol rendszerekre és PlayStation®Vita kézi szórakoztató rendszerre jelenik meg. A játék egyenes folytatása a rendkívül sikeres LEGO® Batman™: The Videogame játéknak, mely a mai napig világszerte több mint 11 millió példányban talált gazdára.

A LEGO Batman™ 2: DC Super Heroes kiegészíti a nemrég megjelent LEGO® Super Heroes: DC Universe sorozatot. A gyűjteményben 5 olyan építő-szett, mint például a Batcave valamint 3 részletes akciófigura található.

A LEGO Batman™ 2: DC Super Heroes dinamikus párosa, Batman és Robin számos más, hires DC Universe szuperhőssel, többek között Superman, Wonder Woman és Zöld Lámpás segítségével együtt száll harcba, hogy Gotham City-t olyan hírhedt gonosztevőktől mentse meg, mint Lex Luthor és Joker. Az új és eredeti történetet a Batman-rajongók minden korosztálya élvezni fogja, melyben klasszikus LEGO videojáték akció és humor elegyedik, ahogy a játékosok rács mögé csukják a gazembereket.

“A LEGO Batman 2: DC Super Heroes arra az akcióra és kooperatív játékélményre épít, mely az eddigi legsikeresebb LEGO videojátékunkban, a LEGO Batman: The Videogame-ben már nagy sikert aratott,” mondta Tom Stone, a TT Games Ügyvezető Igazgatója. “A rajongók egy gazdag és kiterjedt Gotham City helyszínt kapnak majd, mely klassz karakterekkel, jó személyre szabási lehetőségekkel és sok meglepetéssel szolgál, így ezeket családok, fiatal játékosok és DC Universe rajongók egyaránt, együtt élvezhetnek.”

“A LEGO Batman 2: DC Super Heroes továbbviszi és egyesíti a Batman és LEGO videojátékok tapasztalatát és azokat egy nagyon szórakoztató egységgé formálja,” mondta Samantha Ryan, a Warner Bros. Interactive Entertainment Fejlesztési és Gyártási Alelnöke. “Rajongók minden korosztálya élvezni fogja az akciót és a könnyed humort, melyet a TT Games és a LEGO nyújt.”

A LEGO Batman 2: DC Super Heroes Gotham City teljesen új városrészeibe kalauzolja a játékost, akár olyan járművekkel, mint a Batmobil vagy a Batwing. Ráadásként pedig olyan új találmányokkal és ruhákkal harcolhatnak az igazságért, mint Batman Power Suit-je és Robin Hazard Cannon-ja, új képességeket használva, mint a repülés, a szuper-lehelet és a hőlátás.

A LEGO Batman 2: DC Super Heroes játékot a TT Games fejleszti és a Warner Bros. Interactive Entertainment adja ki. További információkért látogassatok el a hivatalos oldalra: www.videogames.LEGO.com

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!