2012. március 15. 10:00, csütörtök

SZABADON SZÁRNYAL A JÁTÉK AZ EA SPORTS FIFA STREET VILÁGÁBAN – MÁR A BOLTOKBAN

A realisztikus utcaifutball-videojáték iránt nagy az érdeklődés, immár kétmillió letöltésnél tart a FIFA Street demó
REDWOOD CITY, Kalifornia – 2012. március 14. –– Az EA SPORTS™ ma egy kis szabad focizásra hívja a világ futballrajongóit a FIFA Street keretében, mely mától világszerte elérhető PlayStation®3 számítógépes szórakoztató rendszerre, valamint Xbox 360® videojáték- és szórakoztató rendszerre. A közösség érdeklődése és egy autentikus utcaifutball-játék iránti étvágya rekordközeli magasságokba lökte a FIFA Street demó körüli nemzetközi érdeklődés szintjét. Több mint 2,1 millióan töltötték le a demót az elmúlt két hét során, így a FIFA Street lett az EA SPORTS által kiadott demók közül a második legtöbbször letöltött, melyet csupán a FIFA 12 előz meg.*

A FIFA Street az első utcaifutball-videojáték, mely élethűen mutatja be, hogyan is játsszák világszerte ezt az izgalmas játékot. Az Official Xbox Magazine „látványosnak” nevezte, 10 pontból 9-et ítélt a játéknak, és szerkesztői különdíjjal jutalmazta. A PlayStation: The Official Magazine szerint a pályán zajló események „kaotikusak, izgalmasak, és mindenekelőtt iszonyúan mókásak”.

A díjnyertes EA SPORTS FIFA franchise alkotói által készített, a forradalmi jelentőségű FIFA játékmotor által működtettet FIFA Street a realisztikus labdavezetési stílusok és trükkök egész arzenálját veti be az egymás elleni küzdelmekben. Street Ball irányítás: ilyen finomságú labdairányítással, ilyen pontos visszajelzéssel még egyetlen FIFA játékban sem találkoztál! A parkolóktól a tisztes 5-5 elleni futsal-meccsekig különféle bajnokságokon bizonyíthatsz a világ leghíresebb városainak utcáin. A FIFA Street csapata egyedi és szórakoztató játékmódokat ötölt ki, amilyen a Panna Rules és az új Last Man Standing. Játssz a világ legnépszerűbb csapatai vagy való életbeli játékosok mellett és ellen, világszerte több mint 35 helyszínen!

A World Tour történetmód, ahol a játékosok barátaikból állítanak össze csapatot, és más FIFA Street csapatokkal játszanak mérkőzéseket, az Official Xbox Magazine szerint „etalont állít minden más sportjáték számára”. Ebben a játékmódban követhetjük egymás utazását, amint létrehozzuk csapatainkat, új trükköket teszünk elérhetővé és előrehaladunk a történetben dicsőbbnél dicsőbb utcaifutball-eredmények felé. A játékosok megoszthatják és összehasonlíthatják előmenetelüket a Street Networkön, és közvetítéseket nézhetnek meg egyenesen a játékból, amilyen „A hét góljai”, valamint értesíthetik barátaikat a játékban elért eredményeikről.

A FIFA Street egyedi és szórakoztató élményt kínál, ahol a környezettől kezdve a felszerelésen és a zenén át minden hű ehhez a sporthoz és kultúrájához. A gyönyörű játék utcai élvezetéhez pompás aláfestés a FIFA Street zenéje, mely 24, a világ legkülönfélébb részeiből származó dalból áll össze, olyan előadókkal, mint a Foreign Beggars [What's Good Feat. Lazer Sword], a Spank Rock Feat. Santigold [Car Song], a Kano [All + All Together Feat. Hot Chip], a The Big Pink [Hit The Ground (Superman)], a Wretch 32 [Unorthodox Feat. Example], a Drop The Lime [Let's Go] és egy vadonatúj Moguai Remix, mely a Fat Boy Slim klasszikus “Ya Mama”-ját gondolja újra.

A legfrissebb FIFA Street hírekért csatlakozz az EA SPORTS közösséghez a http://www.facebook.com/easports.hu honlapon, vagy kövess minket a Twitteren a http://www.twitter.com/EAHungary címen! További információkat itt kaphatsz: http://www.ea.com/hu/fifa-street. A FIFA Street PEGI-besorolása 3+.

Az EA SPORTS a világ egyik vezető szórakoztató sportmárkája, a legnagyobb példányszámban eladott videojáték-sorozatokkal, díjnyertes interaktív technológiával, nemzetközi videojáték-versenyekkel és forradalmian új digitális élményekkel. Az EA SPORTS személyes élménnyé teszi a sport szenvedélyét iparág-vezető sportszimulációs videojátékaival, amilyen a Madden NFL foci, a FIFA, az NHL® hoki, az NBA JAM kosárlabda, az NCAA® Football, a Fight Night boksz, az EA SPORTS MMA, a Tiger Woods PGA TOUR® golf, és az EA SPORTS Active. Az EA SPORTS márkával kapcsolatos további információkat, híreket, videókat, blogokat, fórumokat és játékalkalmazásokat a http://www.easports.com címen találsz: csatlakozás, megosztás, versengés!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!