2012. március 14. 15:00, szerda

PRÓBÁLD KI INGYEN A LEGÚJABB ONLINE SZENZÁCIÓT A STAR WARS: THE OLD REPUBLIC-OT

A Weekend Pass akció résztvevői beszállhatnak a játék mind a nyolc karakterosztályának első játékbeli kalandjába.
AUSTIN, Texas – 2012. március 14. – Most még több játékos próbálhatja ki az MMO játékot, mely rohammal vette be a világot! Csütörtöktől kezdve a játékosok a világ minden tájáról megtapasztalhatják a Star Wars™: The Old Republic™ játékot az első Weekend Pass Free* próbaverzióval. Ezzel a korlátozott ideig érvényes lehetőséggel akár négy napon át azok a játékosok is ingyen, fizetési módozat választása nélkül megtapasztalhatják az EA, a BioWare és a LucasArts újító szellemű, történetalapú MMO játékát, akiknek még nincs aktív Star Wars: The Old Republic fiókjuk.

A Weekend Pass akció résztvevői beszállhatnak a játék mind a nyolc karakterosztályának első játékbeli kalandjába, felfedezhetik anyabolygójukat, és talán még frakciójuk fővárosát is lehetőségük nyílik felkeresni. A Weekend Pass játékosok ezen kívül megküzdhetnek másokkal a PvP harci zónákban, vagy pár barátjuk társaságában végigjátszhatnak két frakcióspecifikus Flashpointot, a The Esseles és a The Black Talon címmel.

A Star Wars: The Old Republic minden idők egyik legjobb kritikákat kapott MMO játéka, mely elnyerte az MSNBC „Az év játéka” címét, az IGN és a PC Gamer szerkesztőségi különdíját és a „2011 legjobb MMO játéka” díjat a Game Informertől, a Gamespy.com-tól, a Massively-től, a Ten Ton Hammertől és más magazinoktól. A játék évezredekkel a klasszikus Star Wars™ filmek előtt játszódik, amikor a Galaktikus Köztársaság és a Sith Birodalom gigantikus háborút vívtak egymás ellen. A játékosok nyolc legendás Star Wars karakterosztályból választhatják ki, milyen hőst vagy gonoszt alakítanak saját, személyes Star Wars eposzukban: ezek a Jedi lovag, a Jedi követ, a csempész, a katona, a Sith harcos, a Sith inkvizítor, a fejvadász és a birodalmi ügynök.

A Weekend Pass ingyenes próbaverzió amerikai CDT idő szerint március 15. csütörtök délelőtt 12:01-től március 19. hajnali 2.00-ig tart. További információkat itt tudhatsz meg: http://www.StarWarsTheOldRepublic.com/weekendpass. A regisztráció és a fiókok létrehozása március 15-től lehetséges.

A legfrissebb hírekért nézz be a http://www.StarWarsTheOldRepublic.com oldalra, és kísérd figyelemmel Facebook és Twitter híradásainkat is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!