2012. március 9. 18:00, péntek

A MASS EFFECT 3 MEGKEZDTE A VISZONTELADÓK LEROHANÁSÁT SZERTE A GALAXISBAN!

A Föld visszavételéért vívott küzdelem ma kezdetét veszi: a BioWare kiadta minden idők egyik legjobban várt játékát Vívj többfrontos háborút a galaxisért a négyszemélyes kooperatív hadjárat és az iOS-exkluzív Mass Effect Infiltrator alkalmazás jóvoltából
REDWOOD CITY, Kalifornia, 2012. március 9 – Az iparág első 2012-es kasszasikere megérkezett: az Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) BioWare részlege által fejlesztett Mass Effect™ 3 már világszerte elérhető. A Mass Effect 3 egyöntetű elismerést kapott a világ kritikusaitól szerteágazó, interaktív történetéért és nagyszabású, torokszorítóan izgalmas cselekményéért. A játék máris több mint 30 maximális értékelést kapott olyan szakmai orgánumoktól, mint a MSNBC, USA Today, Game Informer, G4TV, the New York Daily News, Eurogamer (UK), The Guardian, PlayStation: The Official Magazine (UK), Official Xbox Magazine (UK), valamint a magyar Gamer365.hu.

– A Mass Effect 3 a galaxis megmentéséért vívott háború egészét átfogja. Csapatunk nem fukarkodik benne a tartalommal – mondja Dr. Ray Muzyka,a BioWare társalapítója és az EA BioWare márkájának vezérigazgatója. – A cselekmény nagyszabásúbb és lendületesebb, mint valaha. A testre szabhatóság lehetőségei tovább bővültek. A történet minden képzeletet felülmúlóan ütős, és a sorozat legkomolyabb következményekkel járó, legnehezebb döntéseivel szembesít. Akár a széria veteránja, akár kezdő játékos az ember, ezt semmiképp nem szabad kihagynia.

Casey Hudson, a Mass Effect sorozat ügyvezető producere hozzáteszi: – Rendkívül büszke vagyok arra, amit a csapat a Mass Effect 3 játékkal elért. Ez az eddigi legjobb munkánk, és már alig várom, hogy a rajongók világszerte átélhessék Shepard parancsnok utazásának utolsó fejezetét. Olyan élményt kínálunk nekik, melyhez foghatóban még sosem volt részük.

A Mass Effect 3 játékban a felhasználó a konfliktus közepébe csöppen. Karakterének, a sok csatát megjárt Shepard parancsnoknak a Föld visszavétele mellett a galaxis megmentéséről is gondoskodnia kell – feltéve, hogy megtalálja a legyőzhetetlennek tűnő ellenség sebezhető pontját. A játékosok maguk dönthetnek arról, kiket vesznek maguk mellé az útjukba kerülő elitharcosok közül, milyen kapcsolatot építenek ki velük, és hogyan használják képességeiket és fegyverzetüket a Földért vívott ütközetben. A Mass Effect 3 Galaxy at War rendszere lehetővé teszi a játékosok számára, hogy többfrontos küzdelmet vívjanak. Részét képezi a termékcsaládban újdonságnak számító kooperatív többszemélyes játékmód és két iOS-exkluzív alkalmazás, a fedezékalapú, külső nézetű Mass Effect Infiltrator akciójáték és a Mass Effect 3 Datapad is. Az egyes összetevőkben elért eredmények további erőforrásokat bocsátanak Shepard parancsnok rendelkezésére a központi hadjáratban, megkönnyítve a galaxis erőinek összpontosítását és a Reaper fenyegetéssel való végleges leszámolást.

A BioWare a mai napon megjelentette a Mass Effect 3: From Ashes kiegészítőt is. Ez a letölthető tartalomcsomag a Mass Effect 3 N7 Collector’s Edition és Mass Effect 3 Digital Deluxe Edition kiadásokban már eleve megtalálható, a BioWare azonban azok számára is elérhetővé szeretné tenni, akiknek egyik különleges kiadásból sem sikerült példányt szerezniük.

A Mass Effect 3: From Ashes fejezetben Shepard parancsnok egy ősi Prothean ereklye nyomára bukkan, mely fordulatot hozhat a háború menetébe. A játékosok a Föld lerohanásával egyidőben veszélyes küldetésbe indulnak egy távoli kolóniára, hogy megszerezzék az elveszett technológiát, mielőtt a galaktikus dominanciára törő humánsoviniszta terrorszervezet, a Cerberus ügynökei a helyszínre érnek. Az opcionális tartalomcsomag, mely a Mass Effect 3 N7 Collector’s Edition és a Mass Effect 3 Digital Deluxe Edition kiadásokban eleve megtalálható, mától elérhető az Xbox LIVE® és a PlayStation® Network rendszerében, valamint PC platformra is 9.99 dollárért vagy 800 Microsoft® pontért.

A Mass Effect sorozat a játékipar történetnek egyik legsikeresebb termékcsaládja; több mint 200 díjat és egyéb elismerést szerzett világszerte. A Mass Effect 3 Észak-Amerikában mától kapható Xbox 360® videojáték és szórakoztató rendszer, PlayStation®3 számítógépes szórakoztató rendszer, illetve PC platformokra, Európában pedig ez év március 9-én jelenik meg. További Mass Effect 3 információkért keresd fel a http://www.masseffect.com webcímet, kövess bennünket Twitteren http://www.twitter.com/EAHungary és csatlakozz a játékosközösséghez Facebookon http://www.facebook.com/masseffect.hu is!

A Mass Effect Infiltrator alkalmazást 5.49 euróért kínálja az App Store iPad, iPhone és iPod touch platformokra a http://www.itunes.com/appstore címen. A Mass Effect 3 Datapad alkalmazás a közeljövőben válik elérhetővé, ingyenesen letöltésként.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!