2012. március 8. 20:00, csütörtök

EMELKEDJ A SZTÁROK KÖZÉ AZ EA THE SIMS 3 VÁR A SZÍNPAD CÍMŰ JÁTÉKÁVAL!

Ma kerül a boltok polcaira a legújabb kiegészítő csomag, valamint a The Sims 3 Vár a színpad Katy Perry gyűjtői változat
REDWOOD CITY, Kalifornia, 2012. március 8. – Tűnj ki a tömegből, kápráztasd el a világot a tehetségeddel! Az Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) Maxis divíziója bejelentette, hogy a The Sims™3 Vár a színpad kiegészítő csomag mától világszerte kapható a boltokban, illetve digitális letöltésként PC és Mac platformra. A The Sims 3 Vár a színpad a páratlan népszerűségnek örvendő The Sims 3 új kiegészítő csomagja, amely izgalmas új helyszínnel, Starlight Shores csillogó világával bővíti a játékosok mozgásterét. Szintén mától kapható a nagy várakozásokkal övezett The Sims 3 Vár a színpad Katy Perry gyűjtői változat, amely Katy Perry védjeggyé vált stílusát idéző öltözékeket, színpadi kellékeket és használati tárgyakat is tartalmaz. A játékosokat komoly kihívás várja: el kell kísérniük simjeiket (a The Sims sorozat egyedi karaktereit) a hírnévhez vezető hosszú és rögös úton; segítve őket énekesi, bűvészi, lemezlovas vagy akrobatikai karrierjük során, a tökéletességig csiszolva a sikerhez szükséges képességeket. A tehetség folyamatos fejlesztése, a népszerűség növelése és az egyedi képességek birtoklása csupán az első lépéseket jelentik a szupersztárrá válás útján. Az előadóművészi babérokra vágyó simeknek emellett a város szórakozóhely-tulajdonosait is meg kell nyerniük maguknak, meghallgatásokon bizonyítva, hogy valóban színpadra termettek, és méltóak a közönség figyelmére. A sikeres meghallgatások nyomán nagyobb és elegánsabb fellépési helyszíneken mutathatják meg a világnak a tehetségüket, és idővel megvalósíthatják a hírnévről dédelgetett álmaikat, igazi szupersztárrá válva.

– A The Sims a világ legnépszerűbb szimulációs játéka. Lehetővé teszi, hogy a játékosai az élet összes aspektusát az irányításuk alatt tartsák – nyilatkozta Scott Evans, a The Sims Studio vezérigazgatója. – A The Sims Studio fejlesztőműhelyében készülő játékok tervezésekor mindig azt tartjuk szem előtt, hogy minél nagyobb szabadságot biztosítsunk a felfedezéshez, a korlátok nélküli alkotáshoz és a történetmeséléshez. Úgy gondoljuk, hogy a The Sims 3 Vár a színpad jóvoltából a játékosok számos új lehetőséget kapnak az élet játszóterén.

A The Sims 3 Vár a színpad mindenki számára még színesebb játékélményt biztosít. A játék egyik újdonságaként a felhasználók most teljes mértékben testre szabhatják a színpadot, amelyen fellépnek. Ködgépek, reflektorok, konfetti... Ez csak pár példa a színpadi kellékek gazdag tárházára, amelyek segítségével a játékosok különlegessé varázsolhatják simjeik fellépéseit. Új, tágas térségek sokasága vár felfedezésre Starlight Shores városában, ahol a felhasználók végigkísérhetik színpadról színpadra vándorló simjeik mesés sikereit vagy látványos kudarcait. Az új színpadi kellékek jóvoltából a játékosok szabadon kísérletezhetnek az előadóművészi hivatásterületeken, hogy elindítsák simjeiket a hírnévhez vezető úton, vagy a kegyetlen Kaszás csontmarkába helyezzék a sorsukat.

A The Sims 3 Vár a színpad a sorozat történetében elsőként online összetevővel színesíti a játékélményt. A játékosok beléphetnek a rendszerbe, és összekapcsolódhatnak társaikkal a http://www.TheSims3.com portál személyes profiloldalán megadott adataikat használva. A bejelentkező felhasználók láthatják saját játékosprofiljukat és üzenőfalukat, továbbá online szolgáltatások gazdag választékához férhetnek hozzá – egyebek mellett olyanokhoz, mint az üzenetküldő rendszer, a barátkérők rendszere, valamint a SimPort nevű új szolgáltatás. Az innovatív új funkció jóvoltából a játékosok turnézni küldhetik a simjeiket egymás játékába. A SimPort egyszerűvé és minden eddiginél szórakoztatóbbá varázsolja a történetmesélést és az élmények megosztását. A használatával a játékosok különleges jutalmakat is bezsebelhetnek : pecséteket, simoleonokat, boldogságpontokat, valamint exkluzív játéktartalmakat.

A The Sims 3 Vár a színpad kiegészítő csomag (PC/Mac) „T” (Tizenéveseknek) besorolással rendelkezik, és a héten kapható fizikai adathordozón és digitális letöltésként egyaránt. A The Sims 3 Vár a színpad Katy Perry gyűjtői változat különleges, Katy Perry védjeggyé vált stílusát idéző játéktartalmakat, valamint egy exkluzív posztert is tartalmaz. Az összes kiadvány megvásárolható a http://store.origin.com/showtime címen.

További érdekességekért csatlakozz Facebook közösségünkhöz, vagy kövess bennünket Twitteren®!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!