2012. március 8. 12:50, csütörtök

AZ EA HÁROM TEMATIKUS KIEGÉSZÍTŐ CSOMAGOT VET BE A BATTLEFIELD 3 JÁTÉKHOZ!

Miközben a rajongók továbbra is imádják a Back to Karkand kiegészítőt, a DICE három új csomagot jelentett be, melyek új játékmódokkal, pályákkal és fegyverekkel bővítik a népszerű játékot
REDWOOD CITY, Kalifornia – 2012. március 8. – A Battlefield™ csaknem 12 milliós hadereje napról napra növekszik, hisz a Battlefield 3™ és első kiegészítője, a Battlefield 3: Back to Karkand dinamikus, nyílt játékstílusa és élvonalbeli technológiája világszerte újabb és újabb játékosokat toboroz. Az EA DICE stúdiója ma bejelentette, hogy a rajongók iránti elkötelezettségét három új tematikus kiegészítő csomag megjelentetésével demonstrálja, melyek friss és újszerű játékmenetükkel, új játékmódokkal, egyedi helyszínekkel és hadviselési lehetőségekkel színesítik tovább a lenyűgöző Battlefield játékélményt. A Frostbite™ 2 motor hajtotta új kiegészítő csomagok a következők szerint válnak elérhetővé: a Battlefield 3: Close Quarters júniusban, a Battlefield 3: Armored Kill ősszel, valamint a Battlefield 3: End Game télen.

Battlefield 3: Close Quarters – A Battlefield 3: Close Quarters kiegészítő egy csak gyalogsági harcra szolgáló, pokoli hadszíntérre repíti a játékost. A Frostbite 2 lenyűgöző részletességben megjelenített pusztítása életre kelti a teljes környezetet, hisz a bútoroktól a vakolatig minden cafatokra lőhető. Átélhetjük a körülöttünk robbanásokban széthulló világ intenzitását, miközben a földön törmelék és törött tárgyak halmozódnak fel, a szűk helyekkel teli pályák és a függőleges terek kihasználása folyamatos pörgést biztosít. A Battlefield 3: Close Quarters új fegyvereket, küldetéseket és egyedi dögcédulákat is kínál, melyeket visszavihetünk az alapjátékba.

Battlefield 3: Armored Kill – A Battlefield 3: Close Quarters gyalogsági közelharcra optimalizált világa után a DICE a Battlefield 3: Armored Kill kiegészítőt adja ki, mely új szintre emeli a gépesített hadviselést, amiben a Battlefield mindig erős volt. Az új vezethető harckocsikat, ATV / quadokat, önjáró tüzérséget és egyebeket tartalmazó Battlefield 3: Armored Kill hatalmas harcmezőket kínál a járművekkel vívott csatákhoz, ebben található a Battlefield történetének eddigi legnagyobb pályája is.

Battlefield 3: End Game – A negyedik kiegészítő csomag télen érkezik, részletei egyelőre szigorúan titkosak Katona!

Battlefield 3: Back to Karkand – Már elérhető a Battlefield 3 első kiegészítő csomagja, mely négy helyszínt tartalmaz a legnépszerűbb Battlefield 2™ pályákból (Strike at Karkand, Gulf of Oman, Wake Island és Sharqi Peninsula), persze mindet teljesen újraálmodva a Frostbite 2 motor képességeivel.

Patrick Bach, a Battlefield 3 executive producere elmondta: „aprócska pályacsomagok gyártása helyett minden tematikus kiegészítő csomaggal teljességgel új élményben részesítjük játékosainkat, hogy az akció sose lankadhasson. Kiegészítőinket úgy alakítottuk ki, hogy izgalmasak legyenek nagy és aktív rajongótáborunk számára, ugyanakkor dinamikus és mindig kiszámíthatatlan játékmenetükkel újabb híveket is szerezzenek.”

A Battlefield 3 játék köré egy sokoldalú, teljesen ingyenes közösségi platform, a Battlelog épül, mely a játékosokat a barátaikkal való versengésre, kommunikációra, közös játékra ösztönzi. Nyomon követhetők a személyes statisztikák, melyek másokéival is összevethetők, a Battlelog révén más szakaszokhoz is csatlakozhatunk, hogy megszerezzük a vélt fölényt a harctéren. A versengés szellemét erősíti az integrált szerverbérlési program konzoljátékosoknak, hogy kedvük szerint online módon játszhassanak ismerőseikkel privát vagy rangsorolatlan játszmákat. E bővítésekről és a Battleloggal kapcsolatos további terveinkről a www.battlefield.com címen találsz információt.

Október 25-i megjelenése óta a Battlefield 3 gyors iramban az EA több mint 20 éves történetének leggyorsabb tempóban értékesített játékává vált, melyet immár csaknem 12 millió példányban vásároltak meg. Az izgalmas szóló játékmódjáért, intenzív kooperatív küldetéseiért és világklasszis, fantasztikus társas módjáért számtalan kritikus által dicsért Battlefield 3 több mint 120 díjat nyert, köztük az IGN.com „2011 Legjobb Multiplayer Játéka” díját is.

A Battlefield 3 megvásárolható Xbox 360® videojáték- és szórakoztató rendszerre, PlayStation®3 számítógépes szórakoztató rendszerre valamint PC-re.

A legfrissebb Battlefield-híreket a http://www.facebook.com/battlefield.hu címen találod, követhetsz bennünket a Twitter® segítségével is: http://www.twitter.com/EAHungary, vagy iratkozz fel a hivatalos Battlefield hírlevélre itt: http://www.battlefield.com.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!