2012. február 29. 18:00, szerda

PÖRGESD A JÁTÉKOT AZ EA SPORT FRISSEN MEGJELENT FIFA STREET DEMÓJÁBAN

A rajongók, akik előrendelés útján szerzik be a FIFA Street játékot, exkluzív programon belüli hozzáférést kapnak az adidas™ all-star csapathoz, melynek Messi is tagja.
2012. február 29. – Az EA SPORTS™ bejelentette, hogy a FIFA Street demó mától letölthető PlayStation®3 számítógépes szórakoztató rendszerre a PLAYSTATION Store kínálatából valamint Xbox 360® videojáték és szórakoztató rendszerre az Xbox LIVE piactérről. Dobd fel a játékot kunsztok, trükkök és cselek használatával, és alázd az ellenfelet hamisítatlan utcai stílusban a világ legvalósághűbb utcaifoci-szimulátorában!

A játékosok az öt öt elleni küzdelembe kóstolhatnak bele a legendás Amsterdam Square-i stadionban négy különleges csapattal: az angol Premier League sztárcsapatának számító Manchester Cityvel, az olasz bajnok AC Milannal, egy valódi futballcsillagokból verbuvált alkalmi gárdával és az adidas™ all-star csapatával, melynek – napjaink 12 legkiválóbb játékosa mellett – tagja a Barcelona argentin szupersztárja, Lionel Messi is. A játékosoknak hasznára válik majd a Street Ball labdakezelés, melynek precizitásával a FIFA sorozat egyetlen korábbi epizódja sem versenghet, s melynek jóvoltából a rajongók a maga teljességében tapasztalhatják meg a FIFA Street játékélményének vertikumát.

A demó a Világturné mód egyszemélyes változatában tárja a közönség elé a világhír felé vezető út első lépéseit. A felhasználóknak mindenekelőtt saját játékbeli személyiségüket és csapatukat kell létrehozniuk, hogy adottságaikat csiszolni kezdhessék; a végleges változatban 50 új trükk és számos valósághű labdakezelési stílus is helyet kapott. A demóban elért eredmények a FIFA Street március 16-i megjelenését követően átemelhetők a teljes változatba. Azok a felhasználók, akik a barátaik által generált játékosokat saját csapatukban használják, hozzáférhetnek a sanghaji háztetőkön zajló Freestyle Challenge bajnoksághoz is. A FIFA Street beépített közösségi komponense mindenki számára lehetővé teszi barátai eredményeinek megtekintését, videók megosztását és a FIFA Street Network elérését.

A rajongók, akik előrendelés útján szerzik be a FIFA Street játékot, exkluzív programon belüli hozzáférést kapnak az adidas™ all-star csapathoz, melynek Messi is tagja. Az előrendelési bónuszok közt van továbbá a Lionel Messi-féle barcelonai játékhelyszín, melyet a város történelmi központjában, a Plaça de Catalunyán játszó utcai focisták ihlettek, és melynek megtervezésében maga Messi is részt vett. Az EA SPORTS Season Ticket előfizetéssel rendelkező vásárlók már három nappal a megjelenés előtt elérhetik a FIFA Street digitális kópiáját.

A legfrissebb FIFA Street hírekért csatlakozz az EA SPORTS FIFA rajongók közösségéhez a http://www.facebook.com/easports.hu webhelyen, vagy kövess minket Twitteren: http://www.twitter.com/EAHungary!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!