2012. február 23. 14:17, csütörtök

AZ EA SPORTS KIADJA A FIFA FOOTBALLT PLAYSTATION VITA PLATFORMRA

A díjnyertes FIFA konzolminőségű játékmenet, grafika és játékmódok már elérhetők a boltokban PlayStation Vita konzolra
REDWOOD CITY, Kalifornia – 2012. február 21. – Az Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) ma bejelentette, hogy az EA SPORTS™ FIFA Football játék PlayStation® Vita hordozható szórakoztató rendszerre történő megjelenésével most először vált elérhetővé valódi, nagy felbontású konzolos játékélmény hordozható játékeszközön. A játék immár Észak-Amerika- és Európa-szerte elérhető a boltokban. Az EA SPORTS által készített első PlayStation Vita játék jellemzői a díjnyertes, konzolminőségű FIFA játékmenet, grafika, játékmódok és eredetiség.

– A PlayStation Vitára megjelent FIFA Football hatalmas előrelépést jelent a kézi konzoljátékok világában, hiszen HD konzolminőségű élményt kínál a tenyerünkben elférő készüléken – nyilatkozta Kaz Makita alelnök és ügyvezető producer. – Izgalmas fordulóponthoz érkeztünk a FIFA franchise és a játékok történetében a most elért minőségi színvonallal.

Az IGN által „kötelező darabnak” tartott, a Play Magazine cikkében „az egyik legjobb Vita-játéknak” nevezett EA SPORTS FIFA Football a PlayStation Vita rendszeren ugyanazt a fizikán alapuló, adatok garmadáját feldolgozó technológiát vonultatja fel nyolc különféle játékmódban, mint ami a PlayStation®3-on adja a játék lelkét. A hordozható rendszerre az EA SPORTS által valaha készített legnagyszabásúbb, legteljesebb kaland tartalmazza az eredeti 11-11 elleni, Légy profi és Bajnokság módokat, több mint 50 valós bajnoksággal, kifinomult karrier és egymás elleni online módokkal.

A FIFA Football ezen kívül olyan újításokat is tartalmaz, melyek az elülső és hátulsó „multi-touch” képernyők felhasználásával kezelhetőbb, intelligens és egyedi játékélményt eredményeznek. Az érintőképernyős lövés igen nagy pontosságot kínál, nincs többé „nagyjából” küldött lövés, az érintőképernyős passzolás kreatívabb, precízebb játékot tesz lehetővé, az érintőképernyős szabadrúgás-irányítással pedig egy ujjmozdulattal célozhatunk és csavarhatjuk a labdát a sorfal mellett. A játék 30 hivatalosan licencelt ligát és 50 hivatalosan licencelt klubot is tartalmaz a világ különböző pontjain található, élethű stadionokkal.

A PlayStation Vitára megjelent FIFA Football PEGI 3+ (korhatár nélkül játszható) besorolást kapott. Képernyőképek az Electronic Arts weboldalán, a http://www.ea.com/hu címen elérhetők. A FIFA franchise legfrissebb híreiért csatlakozz az EA SPORTS közösséghez a http://www.facebook.com/easports.hu címen, vagy kövess bennünket Twitteren: http://www.twitter.com/EAHungary!

Az EA SPORTS a világ élvonalbeli interaktív sportjáték-márkái közé tartozik. Rekordmennyiségben értékesített sportjáték-sorozatok és díjnyertes interaktív technológiák fejlesztője, emellett globális videojáték-versenyek rendezője és a digitális élményszolgáltatás úttörője is. Kínálatában a minőségi sportélményt olyan nagy sikerű szimulációk garantálják, mint a Madden NFL, a FIFA, az NHL®, az NBA ELITE, az NCAA® Football, a Fight Night, az EA SPORTS MMA, a Tiger Woods PGA TOUR® és az EA SPORTS Active. További EA SPORTS információkat, híreket, videókat, blogokat, fórumokat és játékalkalmazásokat az http://www.easports.com weboldalon találhatsz. Kapcsolódj, ossz meg és versenyezz!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!