2012. február 14. 23:00, kedd

2012. MÁRCIUS 2-ÁN ELINDUL MAGYARORSZÁGON A PLAYSTATION STORE

Játékok és játék kiegészítések tömege várja a vásárlókat!
2012. február 14. – A Sony Computer Entertainment (SCE) ma bejelenetette, hogy a PlayStation játékosok milliói által világszerte kedvelt online áruház a PlayStation®Store (PS Store) 2012. március 2-án Magyarországon is megkezdi működését.

A Magyarországon több éve működő, és ingyenesen igénybe vehető PlayStation Network (PSN) mostani bővítésével, azaz a PS Store elindulásával a magyar felhasználók számára széles választékban állnak majd rendelkezésre játékok, demók, játék kiegészítések és videók, valamint rendszeresen frissülő akciós ajánlatok. Emellett mini játékok, klasszikus PS one játékok is megvásárolhatóvá válnak, amelyek PS3, PS Vita és PSP rendszereken egyaránt játszhatóak.

PlayStation Plus tagság esetén még jobban kiaknázhatók a PlayStation 3 rendszer képességei, az évi legalább 70,000 Ft* értékű játékot, játék tesztelési lehetőséget, automatikus frissítéseket, online tárhelyet valamint egyéb tartalmat magában foglaló prémium és exkluzív tartalom révén.

A PS Store indulásával együtt a kiskereskedelmi partnereknél elérhetővé válnak 6,000 Ft értékű PlayStation Network kártyák, így a vásárlók számára mind a bankkártyás fizetés, mind pedig a feltöltő kártyás fizetési mód rendelkezésre áll.

A SCE tovább folytatja a PlayStation platform és egy új számítógépes szórakoztató világ fejlesztését.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!