2012. február 13. 15:24, hétfõ

KONZOL MAGAZIN - JÖN A TIZENKILENCEDIK SZÁM

Új rovatokkal, változatos tartalommal és szuper előfizetési akciókkal jelentkezik a Konzol Magazin!
Forrás: Konzol Magazin
Sziasztok!

Tudjuk, hogy hosszú volt a szünet, de a megjelenések terén tapasztalható uborkaszezon, illetve bizonyos előkészületek miatt mindez szükségesnek bizonyult.
Hogy milyen előkészületekről beszélek?

Mint azt már az előző számnál is említettem, rákényszerültünk egy kisebb áremelésre (innentől 799 Forint a KM, a Cornerben pedig továbbra is egy százassal olcsóbb, avagy 699 Ft), ám ezzel együtt igyekeztünk kompenzálni is. Nos, emiatt volt szükség az előkészületekre.

A változások:

Első: A belső oldalakat design szempontjából megváltoztattuk, illetve az állandó rovatok nagyobb része is kisebb átalakításon esett át. Szebb formák, egységesített koncepcióval rendelkező tartalom – nagyjából ezekkel jellemezhetnénk az összképet.

Második: Átalakult az értékelői rendszer is. Maradt az egész számokkal, tízes skálán való pontozás, ám emellé öt különböző kategóriát vezettünk be (Vizualitás, Audio, Kezelhetőség, Tartalom, Élvezeti faktor), és az ezekre adott pontok átlaga fogja jelenteni a végleges eredményt. Így jobban tisztában lesztek a különböző jellemzőkkel, és nekünk is maximálisan objektívnek kell majd lennünk – bár ennek elérésére eddig is igyekeztünk.
Emellett egy másik újdonság az értékeléssel kapcsolatban: bevezettük a Különvélemény intézményét, avagy a kettő és több oldalas tesztek esetében plusz egy személy oszthatja meg veletek a gondolatait, zanzásított formában a papírra vetve.

Harmadik: A szemfülesebbek már észrevehették, hogy felkerült a címlapra a PS Vita is, ami persze nem a véletlen műve: ebben a számban nem csak a gépről értekezünk, de ezzel együtt az első megjelenések közül négyet már le is teszteltünk.

Negyedik: Új rovatokat is elindítunk. Ott az Anime, amely négy oldalon foglalkozik a japán rajzfilmek rajongóinak kedvenceivel – Gyuricza Péter, új felfedezettünk fog tájékoztatni benneteket hónapról hónapra a legfrissebb, illetve a klasszikus alkotásokkal, ám elsőre (bevezetésként) még csak magát a műfajt mutatja be olvasóinknak.
Aztán ott van az Összeesküvés-elméletek, amely a gondolkodó/bizalmatlan/hitetlenkedő olvasóknak fog izgalmas témákat, és nagy leleplezéseket mutatni, egyelőre Szasa segítségével.
Nem utolsó sorban én is indítottam egy érdekesebb témával foglalkozó, nem mellesleg Magyarországon talán egyedülállónak mondható sorozatot, ami a Digitális vércseppek címet viseli, és ha a frászt nem is hozza majd rátok, remélhetőleg a többséget érdekelni fogja a horror műfajának, azon belül is leginkább az ehhez fűzhető videojátékoknak az alakulása az évtizedek alatt.

Nos, azt hiszem, semmit nem hagytam ki, és egyben remélem, elégedettek lesztek a változtatásokkal.

A magazin a következő hét közepére mindenhol megjelenik, az ezzel kapcsolatos pontos információkat pár napon belül közöljük veletek.
A 19. szám tartalomjegyzéke:
Megjelenés: a Cornerben keddtől, az újságosoknál szerdától megvásárolható.

Hírek-Érdekességek
- Hírek
- Player 2 – Press Start

Bemutatók
- Resident Evil: Operation Raccoon City
- Asura’s Wrath
- FIFA Street

Tesztjeink
- Final Fantasy XIII-2 (X360/PS3)
- NeverDead (X360/PS3)
- PS Vita teszt (Vita)
- Little Deviants (Vita)
- Reality Fighters (Vita)
- Everybody’s Golf (Vita)
- Uncharted: Golden Abyss (Vita)
- Kingdoms of Amalur: Reckoning (X360/PS3)
- Grand Slam Tennis 2 (X360/PS3)
- Crush 3D (3DS)
- Boom Street (Wii)
- SoulCaliburV (X360/PS3)
- Syndicate (X360/PS3)
- The Darkness II (X360/PS3)
- Resident Evil: Revelations (3DS)

Rovataink
- Összeesküvés-elméletek: Szabadkőművesek, avagy a világ legrejtélyesebb társasága
- Digitális vércseppek, avagy a virtuális frász
- Anime
- Kibeszélő eszgével
- Audiovizuális mámor Krisszel
- PSN és XBLA alkotások
- Művelődj eszgével
- Retro: Élsportolók, kissé már kopott pengével
- Konzoltáció: a rovat ami Rólatok szól

Nyereményjátékaink
- Uncharted: A negyedik labirintus (Könyv)
- Move-pakk (PS3)
- Rayman Origins (PS3-X360)
- SoulCalibur V (Póló)

Mindezek mellett előfizetőnek lenni továbbra is jó, megújult kínálat, választható extrák, és alkalmanként ingyenes DLC-k automatikusan az előfizetőink számára X360 és PS3 platformokon.
A lap a Console Corner üzletében továbbra is egy 100-assal olcsóbban, 699 Ft-ért kapható. A magazint a Dimag (dimag.hu/konzolmagazin) rendszerén keresztül digitális formátumban is megvásárolhatod, akár androidos készülékekre is!

Üdvözlettel,
Böjtös Gábor
Konzol Magazin
főszerkesztő

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!