2012. január 31. 21:32, kedd

FINAL FANTASY XIII-2 - LAUNCH TRAILER ÉS MEGJELENÉS

A héten megjelenik Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra, letölthető tartalommal!
LONDON (2012. január 31.) – A Square Enix Ltd., a SQUARE ENIX® interaktív szórakoztató termékeit Európában és PAL területeken forgalmazó cége ma bejelentette, hogy a FINAL FANTASY® XIII-2 az észak-amerikai országokban a mai naptól, európai és PAL országokban pedig 2012. február 3-tól vásárolható meg Xbox 360 and PlayStation® 3 konzolokra.

A FINAL FANTASY XIII-2 azzal a céllal született, hogy elődje minőségét minden tekintetben felülmúlja: új játékmeneti rendszerrel valamint a legmodernebb látvánnyal és hangzással lett felvértezve. A játékban a játékos szabadon választhat számos lehetőség és útvonal közül; döntései nem csak közvetlen környezetére lesznek hatással, hanem az időt és a teret is átalakítják!

A SQUARE ENIX szintén bejelentette, hogy a FINAL FANTASY® XIII-2 –höz széleskörű letölthető tartalmak érkeznek majd Xbox 360 és PlayStation® 3 konzolokra.

A tervezett tartalomban a játékos Kolosszeum Harcokat vívhat majd korábbi FINAL FANTASY játékok ellenfelei vagy barátai ellen, akik legyőzésük után beállnak csapatába. Az Xbox 360 XBOX LIVE® Piacterén február 7-től, a PlayStation® 3 PlayStation® Network-ről pedig február 8-tól elérhető tartalom címe “Lightning & Amodar” lesz. A tartalomban lesz lehetőség a játék titkainak kifürkészésére is néhány központi karakter sztorifejezetén keresztül, mint például Lightning története, mely a FINAL FANTASY XIII-2 narratíváját egészíti ki. A tartalmak teljes egészében egy későbbi időpontban lesznek leleplezve.
A FINAL FANTASY XIII-2 főbb jellemzői

Új történet vár

A FINAL FANTASY XIII-2 története az előző rész ismerete nélkül is teljes mértékben élvezhető, de a sorozat rajongói számos utalást találnak majd az előzményekre.

Nagyobb, interaktívabb helyszínek
Elágazó utak és jóval több felfedezendő titok segíti a játékosokat a kaland kialakításában – nagyobb változatosság, döntési lehetőségek és személyre szabott élmény.

Időutazás – a felfedezés új dimenziója
Az új, Historia Crux nevű rendszer a FINAL FANTASY játékokban eddig soha nem látott szabadsággal és választási lehetőséggel ruházza fel a játékost. Az idő szálainak kibogozása alapvető fontosságú a teljes történet megfejtéséhez!

Továbbfejlesztett harcrendszer
A FINAL FANTASY elismert harcrendszere még jobbá lett csiszolva. A Cinematic Action jelenetek és az innovatív harci óra jutalmazni vagy büntetni fogják a játékosokat, egyúttal pedig újabb lehetőségeket és változatosságot hoznak a csatákba.

Bestiák mestere
Bestiák széles választéka, több mint 150 féle lény népesíti be a világot, melyek mindegyike felvehető a játékos csapatába!

A FINAL FANTASY XIII-2-ről
A FINAL FANTASY XIII-2 a FINAL FANTASY XIII folytatása, melyből 2010 márciusi megjelenése óta 6,2 millió példány kelt el világszerte. A folytatás minden szempontból komplettebb, mint az előző rész, pályatervezése a felfedezést ösztönzi, új harcrendszere a bestiák irányítását is lehetővé teszi és számos lehetősége a többszöri végigjátszást támogatja.

Termékinformáció
Megjelenés: 2012. február 3. Európa és PAL országok (2012. Január 31. Észak-amerika)
Besorolás: PEGI 16
Kategória: szerepjáték (RPG)

Ajánlott fogyasztói ár:
15.990 HUF (normál kiadás)
20.990 HUF (Limited Collector’s Edition)
29.990 HUF (Crystal Edition)

Hivatalos oldal: http://www.finalfantasy13-2game.com
Facebook: http://www.facebook.com/finalfantasy13game
Twitter: http://www.twitter.com/SQUARE_ENIX_EU

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!