2012. január 26. 20:29, csütörtök

GOTHAM CITY IMPOSTORS - ELINDULT A KONZOLOS NYÍLT BÉTA

Mától elérhető a Gotham City Impostors nyílt konzolos bétaváltozata!
A Warner Bros. Interactive Entertainment és a DC Entertainment ma bejelentette, hogy a Gotham City Impostors konzolváltozatának nyílt bétaváltozata a Microsoft Xbox 360® videojáték és szórakoztató rendszerének Xbox LIVE® Piacteréről vagy a PlayStation®Network-ön keresztül elérhető. 

Az Xbox 360 bétaváltozathoz a következő oldal segítségével lehet regisztrálni és a szerencsések kapnak majd kulcsot
https://www.gothamcityimpostors.com/beta/ A PS3 változat PSN-ről tölthető és regisztrációs kulcsot nem igényel.

Még ma töltsétek le az új Gotham City Impostors videót és osszátok azt meg olvasóitokkal:
http://youtu.be/PCPjjGycKVY

A Gotham City Impostors egy letölthető cím, mely a Microsoft Xbox 360® videojáték és szórakoztató rendszerének Xbox LIVE® Piacteréről, a PlayStation®Network-ön keresztül vagy PC-ről játszható. A játék rajongóit várja a hivatalos weboldal: www.GothamCityImpostors.com
 
A Gotham City Impostors egy olyan eredeti FPS, melyben akár 12 játékos küzdhet meg a megzavarodott, imposztorok által lerohant Gotham City irányításáért, akiket a DC Comics Batman és The Joker karakterei inspiráltak. A játékosok egy eszelősen gyors, egyedülállóan függőleges, teljesen szokatlan városi hadviselés révén léphetnek szinteket és nyithatják meg testreszabási lehetőségek döbbenetes választékát. Ezek segítségével Batz vagy Jokerz imposztoraik őrületes jelmezekkel, szokványos és házi készítésű fegyverekkel, kiegészítőkkel és képességekkel válnak teljesen egyedivé. Az olyan kütyük, mint a siklószárny (Glider Rig), a köteles kampó (Grappling Hook) vagy a rugós csizma (Spring Boots) soha nem látott mobilitást kölcsönöznek számukra, miközben olyan másodlagos eszközöket vethetnek be, mint a medvecsapda, bumerángok vagy a testpáncél, hogy még újabb taktikai lehetőségekkel bővüljön cselekvési szabadságuk. A játékban a DC Comics Batman licencén alapuló térképek és játékmódok találhatók.

A Gotham City PR csapata

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!