2012. január 26. 10:00, csütörtök

HITMAN: DAMNATION REGÉNY BEJELENTÉS

A Del Rey bejelenti a Hitman sorozaton alapuló új regényt.
NEW YORK, NY – 2012. január 24. – A Del Rey, a Random House Publishing Group csoport tagja a mai napon bejelentette az Io Interactive™ Hitman videojáték-sorozatán alapuló újabb (második) regényét. A HITMAN: DAMNATION című művet Raymon Benson írja és Észak-Amerikában 2012 nyarán jelenik meg. A könyv számos más országban is megjelenik majd, ezekről pontos információ a hivatalos Hitman weboldalon található.

A HITMAN: DAMNATION története a Hitman: Blood Money és Hitman: Absolution játékok között játszódik majd és a 47-es Ügynök eddigi legkeményebb megbízásatásáról szól. 47 célpontja néhány magas rangú amerikai politikai szereplő, azonban ügynökünk egy hazugságokkal, átverésekkel és gyilkossággal tarkított, szövevényes ügybe csöppen.

A regény egy felnőtteknek szóló videojátékon alapul.

A regény:
A Hitman sorozat az IO Interactive™ 2000-ben létrehozott, díjnyertes, több millió példányban eladott videojáték sorozata. A játék központi figurája a 47-es Ügynök, egy genetikailag feljavított klón akit magasan képzett bérgyilkossá képeztek ki. A sikeres videojátékokból nagy költségvetésű film, könyvek, képregények, reklámtárgyak készültek, miközben telhetetlen rajongótábort szerzett magának.

A sorozat következő darabja, a Hitman: Absolution az IO eddigi legambíciózusabb játéka, 2012-re tervezett megjelenéssel.

A szerzőről:
Raymond Benson nevéhez fűződik hat eredeti James Bond regény és három 007 filmből készült könyv megírása és kiadása. Ő a szerzője (David Michaels álnéven) a New York Times best-seller könyveinek: Tom Clancy's Splinter Cell és folytatása a Tom Clancy's Splinter Cell—Operation Barracuda is az ő nevéhez kötődik akárcsak a játékhoz készült regény, a Homefront: The Voice of Freedom (melyet John Milius-szal közösen írt). Feleségével Chicagoban élnek.

A Del Rey-ről:
A Del Rey Books (http://www.delreybooks.com) a Ballantine Books, a Random House Publishing Group divíziójának kiadójaként 1977-ben alapult, a híres Judy-Lynn del Rey és férje, Lester del Rey irányítása alatt. A Del Rey kortárs fantasy, sci-fi és alternatív történelmi könyveket jelentet meg.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!