2012. január 23. 17:09, hétfõ

WE COLLECT GAMES

Új külsővel, bővített tartalommal és funkciókkal jelentkezik a limitált kiadásokkal foglalkozó WE collect games!
A limitált kiadású játékokkal foglalkozó WE collect games bejelenti, hogy elérhető megújult weboldaluk, amely a dizájnváltás mellett új funkciókkal is bővült. A 2009-es indulás óta most kerül sor először a teljes körű átalakításra, amivel maga mögött hagyja a blogos megjelenítést és napjaink elvárásainak megfelelően magazin formájában tér vissza.

Hogy melyek a legfontosabb újítások? Pontokba szedve röviden összefoglaljuk:

Új szekciók – 4 külön részre tagolódik az oldalunk, ahol kettő hírszekciót, illetve kettő, egyedi tartalmat bemutató bejegyzéseket találhattok. A klasszikus WE collect games-es posztok a megszokott formában, elkülönítve továbbra is elérhetőek lesznek, amely mellett immáron akciófigurákat, illetve gyűjtői szobrokat is be fogunk mutatni. A Hírek szekciójában kizárólag limitált érdekességekről fogunk írni, ahonnan azonnal tudomást szerezhettek az újonnan bejelentett csomagokról, illetve az azokkal kapcsolatos fontos információkról. A Like rész az oldal szerkesztői által érdekesnek talált rövid híreket tartalmaznak a filmek, kütyük, valamint a játékok világából.

Nagyobb felbontású fotók – Dupláztuk az általunk készített képek felbontását, így most már sokkal több részlet kivehető lesz a fotókon. Ez leginkább a figurás szekció miatt lett kiemelten fontos, de természetesen ez a gyűjtői csomagokat bemutató bejegyzések esetében is nagyot dob az összképet.

Fórum – Már rég óta érett a fórum elindítása, így most erre is sor kerül. Mivel nem szeretnénk gátat szabni a közösségi életnek, ezért mindenki számára lehetőséget biztosítunk, hogy létrehozzon saját fórumtémákat. Az adás-vétellel és aktuális akciókkal foglalkozó topikok mellett az egyéni gyűjtemények bemutatására is mód lesz.

A fentieken kívül elérhetővé tettünk egyéb érdekességeket is, mint például a rólunk megjelent írásokat egy helyre gyűjtő oldalt, az egyes bejegyzésekhez kapcsolódó írásokat, valamint a képek megtekintését könnyítő galéria nézetet. Ezek mellett a megjelenési dátumokat tartalmazó naptárat is készítettünk, ahol áttekinthető formában lehet böngészni az elkövetkezendő hetekben kiadásra kerülő gyűjtői csomagok között.

A WE collect games ötlete 2009 nyarán fogalmazódott meg bennünk. A hirtelen kipattant szikrából fél év alatt jutottunk el oda (tegyük hozzá: kényelmes tempóban), hogy megtaláljuk a számunkra leginkább megfelelő dizájnt, eldöntsük, hogy milyen rendszerrel mutassuk be az előre kiválasztott videojátékos relikviákat; továbbá, hogy összegyűjtsük a fotózáshoz szükséges kellékeket, valamint megszerezzük több magyarországi gyűjtő támogatását, hogy Európa és a világ legkomolyabb érdekességeit tudjuk képek formájában mindenki számára elérhetővé tenni.

Magunk is megszállott játékosok vagyunk, célunk nem kevesebb, minthogy az elérhető összes limitált kiadást, press kitet, valamint sok más, a témához szorosan kapcsolódó érdekességet is bemutathassunk nektek – természetesen mindezeket platformtól függetlenül. Egyrészt a manapság tonnaszámra kiadott, másrészt pedig néhány régebbi gyűjtői különlegességet (esetenként vadonat új, fóliás példányokat) is igyekszünk majd beszerezni. Gondosan ügyelünk arra, hogy képeink internetszerte a legjobb minőségben jelenjenek meg. Fontosnak tartjuk továbbá, hogy mindenki be tudjon kapcsolódni a kialakult párbeszédekbe, ezért regisztrálni az oldalra nem szükséges. A WE collect games blog minden tartalma angol és magyar nyelven is elérhető.


Végezetül nem maradt más, minthogy megköszönjük az eddigi támogatásotokat, és közösen egy új fejezetet nyissunk WE collect games történetében!

További információk a wecollectgames.hu weboldalon olvashatóak.

Üdvözlettel,
Zalaba Gábor, Zalaba Krisztián
(a WE collect games szerkesztői)

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!