2012. január 16. 17:11, hétfõ

MORTAL KOMBAT A PLAYSTATION VITA RENDSZEREN

2012-ben a legendás verekedős játék díjnyertes akcióval érkezik a PS Vita rendszerre.
[Budapest, Magyarország] – 2012. január 16. – A Warner Bros. Interactive Entertainment bejelentette, hogy a Mortal Kombat PlayStation®Vita rendszerre készült változata 2012 tavaszán jelenik meg. A NetherRealm Studios fejlesztésének játékélménye kifejezetten mozgásban lévő játékosoknak, olyan játékmeneti elemekkel és tartalommal lett megtervezve, hogy az az új kézikonzolon csúcsosodhasson ki.

“A NetherRealm csapata elkötelezett, hogy a 2011-es Mortal Kombat sikere után egy ugyanolyan lenyűgöző élményű játékot készítsen PlayStation Vita-ra,” mondta Ed Boon, a NetherRealm Studios kreatív igazgatója. “A kifejezetten PlayStation Vita-ra tervezett eredeti tartalom és szolgáltatások a mobil platform legjobb verekedős játékát hozzák el a játékosok számára.”

A 2011-ben világviszonylatban több mint 3 millió példányban eladott Mortal Kombat az év legjobban fogyó verekedős játékává vált és számos díjat is nyert, köztük az Év Verekedős Játéka címet a 2011-es Spike TV Video Game Awards gálán valamint az Official Xbox Magazine és GameTrailers.com szavazásain is.

A Mortal Kombat diadalittas visszatérés a játék eredeti felnőtt tartalmához annak eltúlzott kivégzéseivel és teljesen új röntgenes mozdulataival. Ez az utolsó rész visszatér a 2D-s harcmodorhoz, miközben számos játékmeneti újdonságot vezet be, mint a Tag Team, Challenge Tower vagy a hosszú és tartalmas történet mód. A Mortal Kombat PS Vita rendszeren számos új exkluzív játékelemet is tartalmaz, melyeket a következő hónapokban ismerhetnek meg a játékosok.

Bővebb információért a Mortal Kombat játékról látogass el a www.themortalkombat.com, oldalra vagy Facebook-on a www.facebook.com/mortalkombat oldalra vagy a @MK_Mortalkombat Twitter bejegyzéshez.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!