2012. január 11. 18:53, szerda

MÁTÓL ELÉRHETŐ A FINAL FANTASY XIII-2 DEMÓJA

A SQUARE ENIX örömmel jelenti be, hogy a FINAL FANTASY® XIII-2 demója mától elérhető Xbox LIVE® Piactéren és PlayStation® Network-ön.
BUDAPEST (2012. január 11.) – Square Enix Ltd., a SQUARE ENIX® interaktív szórakoztató termékeit európai és PAL területeken kiadó cége ma bejelentette, hogy a FINAL FANTASY® XIII-2 demója elérhető Xbox LIVE® Piactéren és PlayStation® Network-ön.

“A FINAL FANTASY XIII-2 demója kiváló alkalomként szolgál a játékosoknak a továbbfejlesztett harcrendszer kipróbálására és a játék egy zónájának teljes felfedezésére. Rendkívüli öröm számunkra, hogy rajongóink saját maguk próbálhatják ki azt a rengeteg fejlesztést, amit a játékban eszközöltünk.” - Yoshinori Kitase (Producer)

A FINAL FANTASY XIII-2 demójában a Bresha Ruins zóna fedezhető fel, ahol Serah és Noel az Atlas nevű gigantikus méretű és erős ellenféllel kerül szembe, aki egy térbeli és időbeli anomália során, titokzatos módon jelent meg. A demó a számos játékmeneti fejlesztést és javítást mutatja be a játékosoknak, mint például a filmes harci és környezeti akciójeleneteket vagy az elágazó felfedezhető útvonalakat. A vadonatúj Monster Recruitment (szörny toborzás) rendszer is elérhető, mely segítségével a legyőzött ellenségeket a játékos csapatában szerepeltetheti, melyek így a főszereplőkkel együtt fejleszthetők.

A FINAL FANTASY XIII-2 JÁTÉKRÓL
Az Európában és PAL területeken 2012. február 3-án megjelenő FINAL FANTASY XIII-2 a 2010 márciusában megjelent, eddig összesen 6.2 millió példányban elkelt FINAL FANTASY XIII folytatása. Ez az új rész azonban jóval túlmutat elődjén felfedezést ösztönző pályatervezésével, szörnyek irányítását magába foglaló új harcrendszerével és olyan fejlesztésekkel, melyek a többszöri végigjátszást támogatják.
Termékinformáció

Megjelenés: 2012. február 3.
Besorolás: PEGI 16
Kategória: szerepjáték (RPG)

Fogyasztói árak:
14.990 HUF (normál kiadás, jelenleg egyedi 576(Comgame) előrendelői akcióval)
21.990 HUF (Limited Collector’s Edition)
29.990 HUF (Crystal Edition, csak az 576(Comgame) hálózatában)

Hivatalos honlap:www.finalfantasy13-2game.com
Facebook: www.facebook.com/finalfantasy13game
Twitter: www.twitter.com/SQUARE_ENIX_EU

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!