2012. január 9. 17:15, hétfõ

MORTAL KOMBAT KOMPLETE EDITION BEJELENTÉS

A Warner Bros. Interactive Entertainment díjnyertes verekedős játékának bővített kiadását jelenteti meg.
[Budapest, Magyarország] – 2012. január 9. – A Warner Bros. Interactive Entertainment a mai nappal bejelentette a Mortal Kombat Komplete Edition játékát, mely a 2011-es díjnyertes Mortal Kombat videojáték bővített tartalmi változata. A legendás verekedős játék 2011-es legfrissebb változata világszerte több mint 3 millió példányban fogyott és a nemrégiben megrendezett 2011-es Spike TV Video Game Awards gálán elnyerte az Év Verekedős Játéka címet.

A Mortal Kombat Komplete Edition a kritikailag elismert játékot valamint annak összes letölthető tartalmát (DLC) tartamazza. A DLC-k között találjuk a rajongók olyan kedvenceit, mint Skarlet, Kenshi és Rain valamint a hírhedt álomgyilkos Freddy Krueger-t. A játékban található még 15 Klasszikus Öltözet és három Klasszikus Kivégzés is (Scorpion, Sub-Zero és Reptile).

A Mortal Kombat társ-alkotója és kreatív igazgatója, Ed Boon vezetésével a NetherRealm Studios által készített játék március 2-től lesz megvásárolható PlayStation®3 számítógépes szórakoztató rendszerre és Xbox 360®-ra, a Microsoft videojáték- és szórakoztató rendszerére.

A Mortal Kombat 2011-es kiadása diadalittas visszatérés volt a játék eredeti felnőtt tartalmához annak eltúlzott kivégzéseivel és teljesen új röntgenes mozdulataival. Ez az utolsó rész visszatért a 2D-s harcmodorhoz, miközben számos játékmeneti újdonságot vezetett be, mint a Tag Team, Challenge Tower vagy a hosszú és tartalmas történet mód. A játékosok ikonikus harcosok hatalmas választékából választva hívhatják ki barátaikat egy-az-egy elleni küzdelemre, de akár egyszerre több játékos ellen is küzdhetnek az innovatív King of the Hill játékmódban.

Bővebb információért a Mortal Kombat Komplete Edition kiadásról látogass el a www.themortalkombat.com, oldalra vagy Facebook-on a www.facebook.com/mortalkombat oldalra vagy a @MK_Mortalkombat Twitter bejegyzéshez.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!