2011. december 19. 20:00, hétfõ

WELCOME, GLOBALGAME!

Mostantól minden játékkal kapcsolatos anyagot egy helyen megtalálhatsz!
Mélyen legbelül abban bíztam, hogy az oldalra kihelyezett visszaszámláló soha nem fog a nullához érkezni. Igaz jómagam helyeztem ki, mert így legalább volt egy pont amikor rá kellett jönnöm, hogy most már nem engedhetem meg magamnak az időhúzást! Alapjáraton is a karácsonyi szezon előtt szerettem volna, ha útjára indul a GlobalGame, de egészen mostanáig úgy volt, hogy ez nem fog sikerülni - és itt nem csak a technikai malőrökre célzok, hanem kapcsolatok szempontjából is minden ki volt centizve - az utolsó pillanatban futott be néhány jóváhagyás! De mostmár fellélegezhetek, jókora teher ledobva a vállamról, elindult.

Akik ismernek, azok tudják, általában szeretek olyan dolgokba belenyúlni, ami valami újdonságot nyújt a piacon és mindemellett szórakoztató is tud lenni, nem csak számomra, hanem mások számára is. Törtem azt az öreg fejem - 29 évesen, apaként már ide kell sorolnom magam - aztán bumm, felvillant az a bizonyos körte, ez jó ötlet, ilyen nem nagyon van még kis hazánkban, sőt a hazai közösség is erős az összefogásban, mindannyian nyitottak voltak az ötletre. Szóval arra gondoltam, miért ne szólhatna egy oldal azokról, akik nap mint nap ezzel foglalkoznak keményen. Persze véres verejték nem kifejezetten szükségeltetett az ötlethez, mert külföldön természetesen már vannak hasonló, igen jól működő megoldások e témában, de itthon nem igazán találkoztam ehhez fogható próbálkozással.

Ebből a kis agymenésből talán már sejthető, hogy bizony a GlobalGame nem fog saját hír és cikk tartalommal rendelkezni, hanem fogtuk és összeszedtük nektek a legjobb sajtóforrásokat - igényes, minőségileg is elismert oldalakról beszélek most. És ez a gyűjtögető életmód nem csak a hírekre és cikkekre vonatkozik, hanem külön szekciót szenteltünk a nyereményjátékoknak, az újságárusoknál fellelhető magazinoknak, de még a hivatalos kiadók és forgalmazók számára is varázsoltunk egy kis felületet, ha esetleg sajtóanyaggal szolgálnának!

Van viszont itt egy kakukktojás!
Ha nincs saját tartalom akkor mi az az „Exkluzív” menüpont? - gondolom mindenkiben felmerült a kérdés.

Ez lesz az egyetlen olyan szekció az oldalon, ami saját tartalommal bír - természetesen rögtön lekötjük, hogy itt senki ne várjon tőlünk játéktesztet vagy egyéb huncutságot. Javarészt itt interjúk fognak helyet foglalni - s, hogy kikkel lesznek társalgások? A hazai játékiparban „dolgozó” srácokkal! Jól olvasod, bizony próbálunk mindenkit elkapni majd egy kis csevejre - főszerkesztőket, szerkesztőket, nagyurakat és néha még pár online olvasót is igyekszünk bevonni, hogy beszéljenek kedvenc magazinjaikról!

Kezdésnek ennyi fért bele - a gépezet viszont nem áll meg - sajnos az eredeti terveknek egyelőre ez még csak a 30%-a, így a jövőben nagyon sok extra funkció kerül majd leleplezésre, szóval az oldalt kezeljétek úgy, mint egy publikus bétatesztet. Az említett extra funkciók közül elöljáróban egyet el is hintek: összeszedjük majd a magyar sajtó által értékelt játékok pontszámait és azokat átlagolva közzétesszük nektek - forrás megjelölésekkel. Így bármikor egy helyről elérheted a kedvenc játékaidról készült kritikákat.

Köszönjük, hogy minket is olvastok!

De ne feledjétek!
A GlobalGame csak egy összekötő pont - a lényeg a forrás!

Olvassuk együtt a magyar játéksajtó nagyjait, mert nélkülük ez az oldal sem jöhetett volna létre!

Köszönjük a támogatásotokat kedves partnerek!

Üdvözlettel,
G.G. KenChi

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2012. január 9. 19:37, hétfõ

Csatlakozom az előttem szólókhoz, sok sikert az oldalhoz! ;)

2012. január 2. 23:55, hétfõ

nagyon jó az oldal és sok sikert kívánok :)

2011. december 22. 20:20, csütörtök

Sok sikert!!

[ZackFair]

2011. december 21. 18:48, szerda

Szuper ötlet a twitter feed!

2011. december 20. 22:48, kedd

Tetszetős, szép munka. Így tovább! .)

2011. december 20. 19:53, kedd

Sok sikert kívánok! Hajrá!

2011. december 20. 18:23, kedd

Sok sikert az új jövevénynek!

2011. december 19. 22:56, hétfõ

Hajrá-hajrá! \o/